Van Gaal süüdistas ManU hävingus mängijaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ManU peatreener Louis Van Gaal (paremal) ja tema abimees Ryan Giggs.
ManU peatreener Louis Van Gaal (paremal) ja tema abimees Ryan Giggs. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond sai Inglismaa kõrgliigas eile šokeeriva kaotuse, kui käest anti 3:1 eduseis ja lõpuks jäädi Leicester City’le alla 3:5. Pärast mängu leidis ManU juhendaja Louis van Gaal, et tema hoolealused on kriitika ära teeninud.

«Olen olnud tippjalgpallis 25 aastat ja arvasin, et olen sellised asjad juba varasemalt üle elanud. Kui olin Barcelona peatreener siis andsime viimase 15 minutiga käest 3:0 eduseisu ja kaotasime 3:4. Ka Barcelona on tippmeeskond,» rääkis van Gaal The Telegraphile.

«Loomulikult ei ole ma õnnelik, kuid jalgpallis tuleb selliseid asju ette. Loomulikult ei ole see hea, kuna mäng oli meie kontrolli all, kuid mängijad andsid selle käest. Asi ei olnud Leicesteri mängus, meie mängijad andsid lihtsalt ohjad käest. Selline asi mulle ei meeldi,» kurjustas van Gaal.

«Suutsime luua palju ohtlikke olukordi ja lõime ilusaid väravaid, kuid kohtumine ei kesta kahjuks 60 minutit. Pingutada tuleb kõik 90 minutit,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles