Red Bull ei kavatse Vettelile selga keerata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel (vasakul) ja Daniel Ricciardo.
Sebastian Vettel (vasakul) ja Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas jääb hooaja lõpuni veel viis etappi ning üldkokkuvõttes on kahel esimesel kohal oleva Mercedese piloodi lähim jälitaja Daniel Ricciardo Red Bullil. Siiski ei kavatse Red Bulli meeskond kasutada tiimikorraldusi, et aidata Ricciardol püüda paremaid kohti.

Lõppenud nädalavahetusel Singapuris saavutas Ricciardo kolmanda koha ning tema tiimikaaslane Sebastian Vettel lõpetas sõidu teisena. Seejärel tekkisidki küsimused, miks Red Bull ei käskinud Vettelil Ricciardot endast mööda lasta, kirjutab ESPNF1.

«Matemaatiliselt on mõlemal veel võimalus tulla maailmameistriks,» põhjendas tiimijuht Christian Horner. «Lootused tiitliks on siiski väikesed ning laseme meestel asjad rajal omavahel selgeks teha.»

«Oleks vale end vahele segada. Daniel on olukorraga rahul. Kui Danielil on reaalne võimalus MM-tiitli võitmiseks ja Sebastian ei saa matemaatiliselt enam meistriks tulla, siis anname oma parima Danieli aitamiseks. Praegu oleme sellisest olukorrast aga kaugel,» lisas ta.

Viis etappi enne hooaja lõppu juhib MM-sarja Lewis Hamilton 241 punktiga, teine on Nico Rosberg 238ga ja kolmas Ricciardo 181ga. Vettel on 124 silmaga viies. Teatavasti jagatakse sel hooajal viimasel etapil topeltpunkte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles