Arsenali staar Özil: ma ei pea kellelegi midagi tõestama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel Arsenali jalgpalliklubi eest liigamängus värava löönud Mesut Özil kinnitas, et ta ei mõtle oma kriitikutele ega pea ennast kellelegi tõestama.

Eelmisel suvel Arsenaliga liitunud Özil sai möödunud hooaja lõpupoole ning ka uue hooaja alguses rohkelt kriitikasõnu, eelmisel nädalal vaadati tema otsa ka Meistrite liigas Dortmundi Borussialt saadud kaotuse järel. Nädalavahetusel tegi Özil aga hea esituse, kui viis Arsenali mängus Aston Villa vastu 32. minutil juhtima ning jagas kaks minutit hiljem väravasöödu Danny Wellbeckile.

Resultatiivse nädalavahetuse järel teatas Özil, et tema hea esituse taga ei olnud soov kriitikutele kohta kätte näidata, sest ta ei vaja seda.  «Ma ei mängi selleks, et kellelegi midagi tõestada. Ma mängin Arsenali eest,» rääkis Özil Saksamaa uudisteagentuurile PDA.

 «Tunnen, et mind kritiseeritakse praegu rohkem kui Saksamaa liigas või Madridi Realis,» nentis Özil siiski, et saab kriitikutelt üsna palju võtta.

Arsenal on hetkel liigatabelis neljandal kohal, neil on viiest mängust kirjas kaks võitu ja kolm viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles