Video: Ronaldo silus trennis sõbrasuhteid noore Kolumbia staariga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez (vasakul) ja Cristiano Ronaldo.
James Rodriguez (vasakul) ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskond alustas uut nädalat treeninguga ja tiimi superstaar Cristiano Ronaldo proovis heastada oma eelmisel nädalal ilmnenud lahkhelisid uue tõusva tähe James Rodrigueziga.

Eelmisel nädalal levis erinevates spordiportaalides video sellest, kuidas Ronaldo avastas treeningul, et tema harjutusgrupis on üks üleliigne liige, ning saatis seepeale sel suvel Realiga liitunud Kolumbia staari Rodrigueze teise grupi juurde. Nüüd on Portugali koondise ründeäss alustanud nädalat aga hoopis vastupidiselt ja spordiportaalides levib hoogsalt video sellest, kuidas Ronaldo Rodrigueze koguni vastu viimase tahtmist enda harjutusgruppi veab.

Ronaldo ja Rodriguez tegid mõlemad möödunud nädalal head esitused: teisipäeval alistas Real Meistrite liigas Baseli 5:1 ja nii Ronaldo kui Rodriguez said mõlemad kirja ühe värava, nädalavahetusel purustas Real koduses liigas 8:2 Deportivo meeskonna ja Portugali staar lõi kolm väravat, Rodriguez sai kirja ühe tabamuse ja andis ühele Ronaldo väravale söödu.

Vaata videot Ronaldo ja Rodrigueze eelmise nädala lahkhelist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles