Järjekordne skandaal: NFLi mängumees peksis naise läbi seksist keeldumise tõttu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonathan Dwyer.
Jonathan Dwyer. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli liigas NFLis on viimastel nädalatel ilmnenud mitmeid koduvägivallajuhtumeid ja neist viimasena on avalikkuse ette jõudnud Arizona Cardinalsi mängumehe Jonathan Dwyeri juhtum, kui NFLi läbimurdja andis naisele peksa, sest viimane keeldus mehega seksimast.

Eelmisel nädalal teatasid ametivõimud, et Dwyer võeti vahi alla pärast seda, kui ta lõi oma naist peaga näkku ja murdis tema nina, sest naine keeldus temega seksuaalvahekorda astumast. Politsei andmetel leidsid kaks vägivaldset intsidenti aset käesoleva aasta 21. ja 22. juulil Phoenixis. Esimesel korral proovis Dwyer oma naist suudelda ja lahtiriietada, aga kui naine näitas üles tõrksust, muutus mees vägivaldseks. Müra kuulnud naabrid kutsusid politsei, ent ametivõimude saabudes peitis Dwyer end vannituppa ja naine valetas, et meest pole kodus ning teda pole üldsegi rünnatud. Naise sõnul valetas ta seetõttu, et Dwyer ähvardas vastasel korral end naise ja nende ühise lapse ees ära tappa. Järgmisel päeval lõi Dwyer oma naist rusikaga näkku ning viskas kingaga oma 17-kuulist poega.

Pärast juhtunut lahkus naine USAst, ent läks tagasi pärast seda, kui Dwyer saatis talle hiljuti sõnumi, kus ähvardas teha enesetapu. Sõnumile oli lisatud ka pilt noast. Dwyer tunnistas kohtus, et peitis end ühel korral politsei eest vannituppa ja saatis naisele pildi noast, aga eitas naise ründamist.

Cardinalsi meeskond peatas Dwyeri kuuluvuse meeskonda. Pärast kiirmenetlust sai Dwyer 25 000 dollari suuruse kautsjoni vastu vabaks.

Dwyeri juhtum pole viimasel ajal ainuke skandaal, mis NFLi on raputanud. Alles hiljuti ilmus avalikkuse ette video, kus Baltimore Ravensis mänginud Ray Rice lõi liftis oma naise oimetuks. Samuti tuli avalikuks Minnesota Vikingsi mängumehe Adrian Petersoni käitumine, kui ta oma last vitsaga niimoodi lõi, et talle jäid seljale, tagumikule ja jalgadele vorbid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles