Piltuudis: City fännid viskasid ManU üle nalja lendava plakatiga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City fännide loosung taevas.
Manchester City fännide loosung taevas. Foto: www.twitter.com

Inglismaa liigas sai eile valusa kaotuse uut hooaega suurte eesmärkidega alustanud Manchester United, kes sai Leicester City vastu küll juhtima, kuid teenis lõpuks siiski kaotuse. Unitedi linnarivaali Manchester City fännid ei jätnud võimalust kasutama ja viskasid konkurendi ning selle toetajate üle nalja.

United oli eile mängu Leicester City vastu kuni 62. minutini 3:1 juhtimas, kuid viimase pooltunni jooksul sahistasid vastased sel hooajal ManUt juhendava Louis van Gaali hoolelauste väravavõrku neljal korral ja nii teenis United hoopis 3:5 kaotuse.

Linnarivaali City fännid otsustasid Unitedi fännide haavadele soola raputada ja lennutasid enne Chelseaga peetud kohtumist üle oma staadioni suure lennuplakati, kus seisis «United we fall - in cinemas soon», mis tõlkes tähendab «Üheskoos me langeme - peagi kinodes». City toetajad viskasid sellega nalja Unitedi nimest inspiratsiooni saanud ManU samanimelise fänniajakirja ning samuti toetajate poolt rohkelt kasutatud hüüdlause «United we stand» (tõlkes «Seisame üheskoos») üle.

Kui ManU teenis eile valusa kaotuse, siis City mängis 1:1 viiki Chelseaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles