Johannson pidi jälle Kreekas klubi vahetama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Johannson
Martin Johannson Foto: Veria Filippos

Eelmisel hooajal Veria Filipposega Kreeka käsipallimeistrivõistlustel hõbemedali pälvinud Martin Johannson allkirjastas juunis lepingu Naousa Zafeirakisega, kuid paar nädalat tagasi selgus, et selles meeskonnas ta mängima ei hakka.

«Mänedžer teatas mulle, et ilmselt läheb Zafeirakis pankrotti, kuid rahustas, et tööta ma ei jää,» lausus Eesti koondise joonemängija.

Õige pea tuli pakkumine 25 000 elanikuga Argose linnas baseeruvalt ja Kreeka liiga kaheksandana lõpetanud meeskonnalt Diomidiselt, mille Johannson ka vastu võttis.

«Tegemist on Kreeka ühe jõukama klubiga, kuid mingil põhjusel jäid eelmise hooaja tulemused kesiseks. Ambitsioonid on neil suured,» lausus esmaspäeval Kreekasse lendav Johannson, kelle palganumber saab olema väiksem kui Filipposes. «Majanduslik olukord on selline, et käsipallurid on nõus mängima ka väiksema summa eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles