Manchester United loobub Ronaldost meeskonna staaride vastumeelsuse tõttu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Briti väljaanne The Star väitis, et viimasel ajal rohkelt kuulujutte põhjustanud Cristiano Ronaldo taasühinemine Manchester Unitedi jalgpalliklubiga võib ära jääda, sest ManU ei taha ärritada tiimi teisi staare.

Eelmisel aastal maailma parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldo on hetkel mängimas Madridi Realis, ent kuulujuttude kohaselt tahavad nii Portugali staar ise kui ka tema agent Jorge Mendes viia Ronaldo peagi tagasi ManUsse. The Stari info kohaselt on aga United nüüdseks otsustanud, et nad siiski ei proovi Ronaldot Hispaaniast üle osta, sest sellega poleks rahul tiimi praegused staarid.

Väidetavalt on Ronaldo naasmine pannud muretsema nii ManU kapteni Wayne Rooney kui ka Unitedi sellesuvised ostud Radamel Falcao ja Angel di Maria, sest maailma tippnimed kardavad, et Ronaldo võimalik suur palganumber võib nende palka vähendada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles