Häkkinen: Alonso võib talvel McLareniga liituda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Kahekordne vormel-1 maailmameister Fernando Alonso sõidab juba viiendat hooaeg Ferrari tehasemeeskonnas, kuid selle aja jooksul pole ta tiitlini jõudnud. Hispaanlase teenetest on väga huvitatud McLareni meeskond ning soomlasest vormelilegendi Mika Häkkineni sõnul on Alonso tiimivahetus üsna tõenäoline.

«Esiteks tekib küsimus, miks ei ole McLaren teatanud kummagi järgmise hooaja piloodi nime,» arutles Häkkinen Ilta-Sanomate veergudel. «See on selle pärast, et McLaren tahab olla kindel, et uuele hooajale minnakse vastu parima võimaliku meeskonnaga.»

Lisaks tahab McLareni tulevane mootoritootja Honda kindlalt meeskonnas näha just Alonsot. «Alonso on väga väärtuslik piloot nii oskuste poolest kui ka turunduslikust aspektist. Tean omast kogemusest, et rikkamad ja edukamad meeskonnad huvituvad ainult parimatest sõitjatest,» lõpetas Häkkinen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles