Eestlane jäi veemoto MM-sarjas napilt medalita

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko Aabrams
Erko Aabrams Foto: Eesti Veemoto Liit

Itaalias peeti möödunud nädalavahetusel veemotoklassi F-500 maailmameistrivõistluste viimane viies etapp. Nelja etapi kokkuvõttes oli Eesti võidusõitja Erko Aabrams neljas ja enne viimast etappi lahutas kolmandast kohast viis punkti.

Ajasõidus näitas head minekut Itaalia võidusõitja Giuseppe Rossi, kelle maksimumkiirus küündis 185 km/h. Rossi võitis parima stardikoha, edetabeli liidri slovaki Marian Jungi ees. Aabrams oli ajasõidus seitsmes.

Kõik kolm võistlussõitu võitis Jung ja kindlustas sellega omale neljandat aastat järjest maailmameistritiitli. Aabrams lõpetas esimese stardi kuuendana. Peale mõningaid muudatusi paadi seadistuses tuli eestlane teises sõidus üle finišijoone neljandana.

Viimane kolmas start oli parim ja sõidu lõpetas Aabrams kolmandana. Etapilt neljas koht ja MMi viie etapi kokkuvõttes samuti neljas koht, edestades eelmise aasta maailmameistrit Robert Henczi Ungarist. Viimati oli eestlastest nii kõrgel kohal Uku Aaslav-Kaasik, kes 2008. aastal võitis MMi kokkuvõttes pronksmedali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles