Rakvere meeskonna peatreener Andres Sõber: mitte midagi pole muutunud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. Foto: Liis Treimann

Korvpalli meistriliiga uue hooaja eel kogunesid täna meeskondade esindajad pressikonverentsile ja vaatasid uuele hooajale ette. Möödunud aastal pronksise koha saanud Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber kommenteeris, et tema hinnangul pole jõudude vahekord sel aastal eriti muutunud.

«Ma ütleks kohe ära, et muutunud ei ole mitte midagi: need, kes olid eelmisel aastal - ja viimased viis aastat üleval –, on ka sel aastal seal, need, kes tuterdavad seal 5.-6. koha peal, need panevad seal edasi,» juhatas Sõber oma sõnavõtu sisse.

Eilsel pressikonverentsil end medalipretendeniks kuulutanud TYCO Rapla ambitsioonide kohta oli Sõbral samuti vastus olemas. «Meie, Tarva koha pealt - mu abikaasa ütles hommikul kohvi juues väga hästi selle kohta. Ütlesin talle, et Kuusmaa (Rapla meeskonna peatreener- toim.) ütles, et nad tulevad kolmandaks, abikaasa vastas: «Ära pabista, Andres-poiss, esimene-teine koht on vabad!»» teatas Sõber muheledes.

Meeskonna tänavuse koosseisu kohta tunnistas Sõber, et läbi on viidud palju muudatusi, aga tiim on siiski konkurentsivõimeline, täpsemaid eesmärke koha suhtes Sõber ei avalikustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles