Video: vihane Gennaro Gattuso pidas ilmeka sõimutiraadi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gennaro Gattuso.
Gennaro Gattuso. Foto: SCANPIX

Itaalia eksjalgpallur Gennaro Gattuso, kes teeb esimesi samme treeneriametis ning võttis äsja vastu töö Kreeka meistriliiga klubis OFI Crete, ärritus pressikonverentsil Kreeka ajakirjanike peale ning pidas ligi veerand tunni pikkuse itaalia- ja ingliskeelse tiraadi, vürtsitades oma juttu vandesõnade ja käehoopidega vastu lauda.

«See pole siin Madridi Real ega Barcelona, vaid väike meeskond nimega OFI Crete. Tahan, et mu mängijad mängiksid munade ja südamega!» põrutas Gattuso. «Lahkuda? Milleks?! Mul oleks liiga lihtne lahkuda! Viimase nädala jooksul helistatakse mulle iga päev viis-kuus korda küsimusega, kas ma lahkun. Ei! Ma jään siia!» kuulutas Gattuso mitte küll grammatiliselt täpseimas, kuid seda emotsionaalsemas ingliskeelses sõnavõtus.

OFI Crete kaotas kolmest esimesest liigamängust kaks ja seega kirjutasid kaks Kreeka ajalehte, nagu oleks Gattuso valmis vaid paar nädalat pärast klubisse saabumist juba sealse tolmu jalgadelt pühkima. Itaallane lükkas niisugused kuulujutud kategooriliselt ümber. «Mu perekond elab siin, ma ei tulnud siia puhkust veetma. Jah, klubil on probleeme. Ma tean seda, ja mis siis? Ma ei lähe koju nutma, sest meil pole raha,» jätkas ta.

«Euroopas on palju meeskondi, kellel pole raha. Aga kui meie kohta räägitakse, et mängijad ei mängi, sest me ei maksa neile palka… Käige per*e!» teatas Gattuso. «See pole tõsi! Teeme iga päev 12 tundi tööd, nii mina kui ka kõik teised klubi töötajad. Ma pole elus kordagi kingitusi saanud, mulle ei tehta kingitusi!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles