Anier pääses lõpuminutil väljakule, Aue teenis ootamatult punktilisa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (paremal) Aue särgis
Henri Anier (paremal) Aue särgis Foto: FC Erzgebirge Aue, Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier pääses Saksamaa esiliigas taas Erzgebirge Aue koosseisu ja platsilegi, kui võõrsil viigistati üllatuslikult 1:1 enne tänast liigatabelis teist kohta hoidnud Ingolstadtiga.

Enne tänast kuuest mängust vaid ühe võidu teeninud Aue asus mängu 20. minutil juhtima, kui täpne oli Frank Löning. Vaid kaks minutit hiljem Lukas Hinterseer aga viigistas. Ingolstad oli selgelt mängu kontrollivam ja palli valdavam pool - pealelöökide statistika oli kohtumise lõpuks 29:4 (!) kodumeeskonna kasuks. Palli aga rohkem väravasse ei saadud.

Anier, kes ei kuulunud eelmises kohtumises isegi meeskonna koosseisu, tuli täna Aue eest väljakule 90. minutil. Lisaminutitel oli tal avanemas ka võimalus kiireks vasturünnakuks, kuid eestlane oli meetri jagu suluseisus.

Liigatabelis jätkab Aue 4 punktiga viimasel, 18. kohal. Sama palju on punkte ka FSV Frankfurtil, kuid neil on seitsmenda vooru mäng veel pidamata. UUe peatreeneri Tomislav Tipici käe all on Aua nüüd aga kolmest viimasest kohtumisest saanud võidu ja viigi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles