Bengalsi parimaks kaitsemängijaks tõusnud Margus Hunt pääses lõikusest

Jaan Martinson
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul).
Margus Hunt (vasakul). Foto: SCANPIX

Kohtumises Tennessee Titansiga õlga vigastanud ameerika jalgpallur Margus Hunt naasis kodumeeskonna Cincinnati Bengals treeningule, mis tähendab, et trauma lõikust ei vaja.

Bengals korraldas viimase harjutuskorra enne pisikest puhkepausi – meeskonnal seisab ees mänguvaba nädal –, mille Hunt kaasa tegi. Tõsi, ta osales vaid soojendusel, kuid nädala pärast peaks tervis korras olema.

Äsja avaldas põjalikku statistikat tegev Pro Football Focus kolmanda mänguvooru reitingud, mille põhjal oli Hunt kohtumises Titansi vastu Bengalsi parim kaitsemängija. Kolm parimat kaitsjat olid:

1. Margus Hunt (+1.9)

2. Terence Newman (+1.6)

3. Reggie Nelson (+1.5)

Kommentaarides oli kirjas, et vaatamata napile mänguajale domineeris Hunt väljakul. Ta sai kõige enam plusspunkte jooksumängu takistamise eest ning 12 korral, kui Titans üritas Hundi platsil olles sööta, häiris eestlane mängujuhti kolmel puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles