Video: Ronaldo neli väravat tõid Realile taas suure võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas sai kolmanda järjestikuse suureskoorilise võidu Madridi Real, alistades kodus 5:1 Elche meeskonna.

Real jäi 15. minutil pärast Edu Albacari täpset penaltit kaotusseisu, kui Cristiano Ronaldo mängis kohtuniku hinnangul karistusalas ohtlikult kõrge jalaga. Vaid viis minutit hiljem Gareth Bale aga viigistas ning 28. minutil oli Ronaldo juba ise penalti realiseerija rollis. Veel viis minutit hiljem kasvatas Ronaldo pealöök Reali eduseisu.

80. minutil määras kohtunik Carlos Clos Gomez Reali kasuks taas penalti ning Ronaldo ei eksinud selgi korral. Teisel lisaminutil vormistas Ronaldo oma neljanda väravaga ka lõppskoori. Real jättis seejuures tänases mängus pingile nii väravavahi Iker Casillase kui ka ründaja Karim Benzema, kelle asemel kuulusid algkoosseisu Keylor Navas ja Isco.

Liigatabelis kerkiti hetkel neljandale kohale. Pärast kahte järjestikust kaotust Real Sociedadile ja Madridi Atleticole on Real nüüd kolm viimast mängu võitnud, lüües koduliigas Deportivo la Corunale kaheksa ja Elchele viis ning Meistrite liigas Baselile samuti viis väravat. Reali 18st tabamusest on Ronaldo arvel kaheksa, kokku on portugallane sel hooajal juba löönud klubi eest 8 mänguga 12 väravat.


Real Madrid - Elche CF 5:1 All Goals 23.09.2014
by NewsTV2014
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles