Arsenal langes Inglismaa karikasarjas varakult konkurentsist

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexis Sanchezi (vasakul) värav Londoni Arsenali liigakarikasarjast väljalangemise eest ei päästnud. Paremal Southamptoni eest penalti realiseerinud Dušan Tadic.
Alexis Sanchezi (vasakul) värav Londoni Arsenali liigakarikasarjast väljalangemise eest ei päästnud. Paremal Southamptoni eest penalti realiseerinud Dušan Tadic. Foto: SCANPIX

Inglismaa liigakarikasarjas lõppes juba kolmandas ringis Londoni Arsenali teekond, kui kodus kaotati 1:2 teisele kõrgliigaklubile Southamptonile.

Alexis Sanchez viis küll Arsenali 14. minutil kaunist karistuslöögist juhtima (vaata väravat SIIT), kuid 20. minutil viigistas Dušan Tadic penaltist seisu ning 40. minutil lõi Nathaniel Clyne Southamptoni võiduvärava. Täna peetud kümnes mängus valmistas suurima üllatuse aga hoopis tugevuselt neljandas liigas mängiv Shrewsbury Town, alistades koduväljakul 1:0 Norwichi, kes veel mullu kuulus kõrgliigasse. Mängu ainsa värava lõi 54. minutil James Collins.

Kõrgliigaklubidest kaotas ka Everton, kes jäi võõrsil kindlalt 0:3 alla samuti kõrgliigas mängivale Swanseale. Stoke oli võõrsil 2:1 parem Sunderlandist, eelmises ringis 4:0 Manchester Unitedi purustanud Milton Keynes Dons jõudis 16 parema hulka tänu 2:0 võidule Bradford City üle.

Kõik tulemused:

Arsenal - Southampton 1:2

Cardiff - Bournemouth 0:3

Derby - Reading 2:0

Leyton Orient - Sheffield United 0:1

MK Dons - Bradford 2:0

Shrewsbury - Norwich 1:0

Sunderland - Stoke 1:2

Swansea - Everton 3:0

Fulham - Doncaster 2:1

Liverpool - Middlesbrough 2:2 la. (normaalaeg 1:1) pen 14:13

Ülejäänud kuus kolmanda ringi kohtumist peetakse homme ning homsete mängude lõppedes loositakse ühtlasi ka neljanda ringi paarid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles