Rooney pärast kehva hooaja algust: Unitedit saadab edu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney.
Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi täht Wayne Rooney usub, et vaatamata praegusele raskele seisule saadab meeskonda sel hooajal edu.

ManU sai pühapäeval 3:5 kaotuse Leicesterilt ja klubi on oma poolehoidjatelt ning meedialt palju pahameelt teeninud. Kuigi Rooney oli pärast seda kohtumist oma meeskonnalaaslaste peale silmnähtavalt pahane, suudetakse tema sõnul madalseisust üle saada.

«Paljud on meid pühapäevase mängu tõttu maha kandnud, ent mina seda nii ei näe,» rääkis Rooney BBC vahedusel. «Kui ma vaatan riietusruumis ringi, näen palju talenti. Lisaks on meil peatreeneri näol olemas mees, kes pöörab detailidele väga palju tähelepanu. Mul pole mingit kahtlust, et see meeskond suudab edu saavutada,» lisas ta.  

ManU peatreener Louis van Gaal sai suvel uute mängijate ostuks kulutada 190 miljonit ning osteti kuus uut mängijat. Ent seni on nende toel võidetud vaid üks kohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles