Lindpere hakkab mängima koos 2004. aasta suurima väravakütiga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (vasakul).
Joel Lindpere (vasakul). Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere koduklubi Ostrava Banik teatas, et käesolevaks hooajaks sõlmiti leping karjääri jooksul ka Liverpoolis, Aston Villas, Lyonis ja Galatasarays pallinud Milan Barošiga, kes ühtlasi oli 2004. aasta EM-i parim väravakütt.

2005. aastal Liverpooliga Meistrite liiga tiitli võitnud ja hooaeg varem viie väravaga Tšehhi Euroopa meistrivõistluste poolfinaali vedanud Baroš alustas karjääri just Ostravas ning viimased aastad Türgis pallinud ründeäss mängis oma esimese koduklubi eest mõned kuud ka mullu, lüües 12 liigamänguga viis väravat, vahendas Soccernet.ee.

Eelmise aasta lõpus tabas nii Eesti koondisele kui FC Levadiale sahistanud väravakütti aga tõsine põlvevigastus ning pärast lepingu lõppemist Antalyaspori juures oli Baroš vaba agent, kuni Ostrava mehega nüüd taas lepingu sõlmis.

See tähendab, et 32-aastase Barošiga saab samas meeskonnas pallida ka meie mees Joel Lindpere. Endisele New York Red Bullsi mehele pole suurte nimede kõrval pallimine aga midagi uudset - mängis ta USA-s ju muuhulgas ka Thierry Henry, Rafael Marquezi ja Tim Cahilli kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles