Red Bulli boss: hakkame Mercedese meeskonnale lähemale jõudma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitva Red Bulli meeskonna boss Christian Horner väitis, et sel hooajal F1 sarja valitsenud Mercedese tiimi edu hakkab kahanema.

Viimati Singapuris sõidetud etapil võidutses küll üldliidrina sõitev Mercedese mees Lewis Hamilton, aga tema selja taga noppisid järgmised kohad Red Bulli tiimis kihutavad Sebastian Vettel ja Daniel Ricciardo. Kuigi maailmameistritiitlile on tänavu suurimad pretendendid endiselt Hamilton ja tema tiimikaaslane Nico Rosberg, on Red Bulli bossi Christian Horneri sõnul Mercedeste valitsemisaeg siiski hakanud läbi saama.

«Neil oli eelis, aga olime neile seekord lähemal kui varasematel etappidel,» andis Horner mõista oma tiimi edenemisest. Samas lisas Horner, et sel hooajal neil suure tõenäosusega ei õnnestu enam Mercedest kinni püüda ja lootused pannakse järgmisele hooajale: «Meie võimaluseks on töö, mida teeme talvisel pausil, ja loodetavasti saame järgmist hooaega alustada nii, et oleme nad kinni püüdnud.»

F1 sarjas on sel hooajal jäänud sõita veel viis etappi. Üldarvestust juhib 241 punktiga Hamilton, tema järel on 238 punktiga teine Rosberg, kolmandat kohta hoiab 181 punktiga Ricciardo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles