Vassiljev loodab koondisele appi tulla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (esiplaanil).
Konstantin Vassiljev (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Augusti viimastel päevadel põlve külgsidemeid vigastanud jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev alustas sellel nädalal jooksutreeningutega ning helge stsenaariumi korral saab keskväljamootor koondist aidata valikmängudes Leedu ja Inglismaa vastu.

«Seni kulgeb kõik plaani järgi. Alguses lootsime, et kolme nädala pärast saan joosta – nii ka läks. Nüüd peab lootma, et kõik ka edaspidi hästi sujub. Järgmisel nädalal tahaks juba palliga treenida,» selgitas Vassiljev. «Ideaalse stsenaariumi puhul tahaks 5. oktoobril koduklubi eest juba mõne mänguminuti kirja saada ning seejärel liituks koondisega. Mingist täismängust ma hetkel ei unista. Ei tasu liigselt kiirustada.»

Gliwice Piasti klubi hingekirja kuuluv Vassiljev ei tee sellest suurt numbrit, et koondisega liitudes poleks tal mängupraktikat. Ka varem on ta vähese mänguaja pealt koondisega liitunud ning säranud. «Sellises olukorras olen ma eriti näljane,» arutles ta. Vassiljevi sõnum kõigile koduklubides vähe mänguaega koguvatele koondislastele on lihtne: «Ka sellisest olukorrast tuleb positiivset leida ning maksimum võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles