BMW premeerib Kanterit ümberilmareisiga

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiavõitja Gerd Kanter
Olümpiavõitja Gerd Kanter Foto: Liis Treimann

BMW ja MINI sõidukite esindaja Eestis AS United Motors premeerib Pekingi olümpiamängudel kettaheites kuldmedali võitnud Gerd Kanterit eksklusiivse ümbermaailmareisiga kahele.


Olümpiavõitja auhinnareis õmmeldakse kokku nö rätsepaülikonnana ehk Gerd saab koos elukaaslasega ise kavandada ümbermaailmareisi marsruudi ja teha peatused eri kontinentidel just neis sihtkohtades, riikides ja linnades, mida soovib kõige enam külastada.



United Motorsi juhatuse liige Kaljo Karilaid ütles, et kuna Kanter ei ole seni jõudnud ära kasutada Osaka MMil maailmameistri tiitli võitmise järel BMW kingitud auhinnareisi, otsustas United Motors disainida Gerdi olümpiavõidu puhul tema ümbermaailmareisi veelgi eksklusiivsemaks.

Karilaidi sõnul on Gerd koos oma tiimiga tõestanud, et jäägitult eesmärgile pühendudes on võimalik isegi tähed taevast alla tuua. «Täname Gerdi erakordsete hetkede eest, millega ta on kirjutanud uue lehekülje Eesti spordi ajalukku. Tunneme siirast heameelt, et BMW on saanud Gerdi toetada teel suurvõitudeni,» lisas ta.


United Motors alustas koostööd maailma kettaheite tippu pürginud Gerd Kanteriga 2005. aastal, toetusleping kehtib 2008. aasta lõpuni. Kanteri kästuses on BMW uue põlvkonna sportmaastur X5. BMW on toetanud teel tippu nii Eesti murdmaasuusatajaid kui noort vormelipilooti Marko Asmerit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles