Kehra oli käsipalliliigas üle Tapast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra mängumehed
Kehra mängumehed Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste teises voorus sai tiitlikaitsja HC Kehra võõrsil 28:21 (14:9) jagu SK Tapast.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Marko Slastinovski ja Kaspar Lees võrdselt 6 ning kaotajatel Martin Adamson 7 ja Sander Annula 4 väravaga.

Kehra peatreener Jüri Lepp: «Kaitses mängisime hästi, ent rünnakul jätsime lubamatult palju momente realiseerimata. Samuti tuleb kiita vastast, kes osutas meile tõsist vastupanu.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Tapa poisid olid tublid ja Kehra pidi võidu nimel pingutama. Niisama kergelt ei saanud nad midagi, kuid siiski võiduvõimalust meil polnud. Eesti liiga suured klubid oskavad ennast vastavateks mängudeks mobiliseerida, kuid ka meie oleme aastaga arenenud ja kergelt meid võtta ei saa.»

Tabeliseis: Viljandi HC 4 (2-st mängust), Põlva Serviti 4 (2), HC Kehra 4 (2), HC Viimsi/Tööriistamarket 2 (1), Valga Käval 0 (1), SK Tapa 0 (2), Aruküla SK 0 (2), Audentes 0 (2) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles