TTÜ korvpallimeeskond sai karikavõistlustel 82-punktilise võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Ants Liigus

Korvpalli Eesti karikavõistlustel tehti algust kaheksandikfinaalidega ning ülisuure võidu sai TTÜ Korvpalliklubi, alistades 126:44 teise liiga klubi KK Rae Koss/Hansaviimistlus.

TTÜ võitis jub avapoolaja 30 punktiga, kuid teisel poolajal keerati kaitse veelgi enam lukku, lubades vastastel nii kolmandal kui ka neljandal veerandajal visata vaid kaheksa punkti. Võitjate resultatiivseimaks kerkis 25 punktiga Mooses Kaja, Andrew Arnold lisas 17 punkti. Jaan Puideti arvele jäi 15 punkti, 7 lauapalli, 10 korivsöötu ja 6 vaheltlõiget. Rae Kossule tõi Einar Grüning 12 punkti ja võttis 8 lauapalli.

Korduskohtumine peetakse pühapäeval Kiili spordihallis. Võitja läheb veerandfinaalis kokku Audentese SG/Noortekoondise ja Valga Maks&Mooritsa vahelise paari võitjaga. Samas tabelipooles ootab veerandfinaalis Tartu Ülikool/Rock vastast paarist TLÜ/Kalev – Tartu Kalev/Estiko. Esimene kohtumine on ka selles paaris juba peetud, neljapäeval võitis TLÜ/Kalev võõral väljakul 97:86.

Teises tabelipooles on kaheksandikfinaalis vastamisi TYCO Rapla ja Tamsalu Los Toros, selle paari võitja läheb kokku Rakvere Tarvas - Ambla Spordiklubi paari võitjaga. Teises veerandfinaalis ootab BC Kalev/Cramo vastast paarist KK Pärnu-Räpina Kotkad, kirjutab basket.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles