Vormel-1 ekspert: Ferrari jahib Hamiltoni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Fernando Alonso (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja niinimetatud hull hooaeg kogub aina tuure ning kuulujutud tippsõitjate tiimivahetuste kohta saavad hoogu juurde. Mainekas ekspert Adam Cooper kirjutab oma blogis Ferrari tiimile lähedalseisvale allikale viidates, et Itaalia meeskond on nüüd sihikule võtnud MM-sarja hetkeliidri Lewis Hamiltoni.

Kuna Fernando Alonso on kõigi märkide järgi selle hooaja järel Ferrarist lahkumas, vajab punatiim talle piisavalt nimekat asendajat. Kauasel sihtmärgil Sebastian Vettelil on järgmiseks hooajaks kehtiv leping Red Bulliga ning nii ongi Ferrari nüüd Cooperi väitel sihikule võtnud hoopis Hamiltoni.

Alonso rahulolematus Ferrariga sai eriti selgeks eelmisel nädalavahetusel peetud Singapuri GP järel. Hispaanlase uueks tööandjaks võib saada McLaren, mis võtab uuel hooajal kasutusele Honda jõuallikad ning sellega seoses tahab Jaapani mootoritootja näha võistkonnas ka vähemalt ühte superstaari. Samuti on räägitud võimalusest, et Alonso liitub hoopiski uusi rahastajaid otsiva ning uuest aastast konkurentsivõimelisematele Mercedese mootoritele üle mineva Lotuse tiimiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles