Kati Tolmoff ja Laura Vana pääsesid Tšehhis põhiturniirile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Andres Haabu

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Prahas pääsesid neljapäeval mängitud kvalifikatsioonist edasi nii üksik- kui paarismängus Kati Tolmoff ja Laura Vana.

Tugevatasemelisel turniiril, kus osalejaid on 290, pidi põhiturniirile saamiseks alistama kaks konkurenti. Kati Tolmoff võitis otsustavas mängus kahes geimis ukrainlanna Darya Samarchansi. Põhiturniiri esimeses ringis on Tolmoffi vastane Ellinor Widh Rootsist. Laura Vana vajas taanlanna Julie Rechnagel Christenseni alistamiseks kolme geimi. Vana kohtub järgmisena Uus-Meremaa sulgpalluri Anna Rankiniga.

Tolmoff ja Vana, kes enamasti paarismängus ei osale, pidid kvalifikatsiooni läbima ka selles mänguliigis. Kodupubliku ees võistelnud Magdalena Lajdova -  Denisa Sikalova võideti kindlalt kahes geimis. Lisaks Tolmoff – Vanale osalevad paarismängus Eesti juunioride parimad mängijad Kristin Kuuba – Helina Rüütel ja Kati-Kreet Marran – Sale-Liis Teesalu, kes alustavad otse põhiturniirilt.

Meeste üksikmängus algab täna võistlus ka Raul Mustale, kelle esimene vastane on Mustast edetabelis pea viiskümmend kohta tagapool paiknev tšehh Milan Ludik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles