Kõik soovijad saavad Flora ja Kalju suure lahingu pileti tasuta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora ja Nõmme Kalju kohtumine.
FC Flora ja Nõmme Kalju kohtumine. Foto: Toomas Tatar

FC Flora värske peasponsor Tele2 teeb kõigile huvilistele välja pileti laupäeva õhtul Lilleküla staadionil toimuvale otsustavale lahingule Nõmme Kaljuga.

Tele2 ja FC Flora postitasid Tallinna Kesklinna ja Kristiine elanike postkastidesse 45 000 kutset ning saatsid ettevõtte klientidele tekstsõnumid, mille ettenäitamisel saab kuni 10 000 inimest mängu tasuta vaadata. Prii pileti kahele saavad kõik soovijad kätte ka Tele2 Tallinna esindustest.

Tele2 Eesti juhatuse esimehe Argo Virkebau sõnul on tegemist Eesti meistriliiga aasta intrigeerivaima vastasseisuga ja eesmärk on teha liiga uus publikurekord. «Viimati käis suvel Flora ja Kalju duelli vaatamas 2500 inimest ja nüüd loodame selle üle lüüa,» ütles Virkebau ja soovitas inimestel end sügisilmale vastavalt riidesse panna.

Jalgpalli Premium liiga tabelis on Flora kuus vooru enne hooaja lõppu 70 punktiga liidrikohal ning Nõmme Kalju 66 punktiga kolmas. Flora ja Nõmme Kalju vaheline mõõduvõtmine toimub laupäeva, 27. septembri õhtul A. Le Coq Arenal algusega kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles