Anieride tööandja teenis Saksamaal väärtusliku võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier (paremal) Aue särgis
Henri Anier (paremal) Aue särgis Foto: FC Erzgebirge Aue, Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründajate Henri ja Hannes Anieri koduklubi Aue Erzgebirge teenis Saksamaa tugevuselt teises liigas hooaja teise võidu, kui eile õhtul võideti koduväljakul 1:0 Aaleni meeskonda.

Hooaega viie kaotusega alustanud Aue vallandas seejärel peatreeneri Falko Götzi ning uueks juhendajaks määrati horvaat Tomislav Stipic. Ka uus loots pidi esimeses mängus kaotuse vastu võtma, kuid järgnevast kolmest kohtumisest on Aue võtnud kaks võitu ja ühe viigi.

Seoses treeneri vahetusega kuivas kokku aga Henri Anieri mänguaeg, kes uue treeneriga on vahetusest platsile pääsenud kahel korral ja sedagi vaid kümnekünnaks minutiks. Hannes Anieri ei ole Stipic põhimeeskonna koosseisu arvanud.

Eilses mängus kerkis Aue kangelaseks Fabian Müller, kelle 77. minuti värav osutus mängu ainsaks. Henri Anier vaatas tervet mängu varumeeste pingilt. Liigatabelis hoiab Aue seitsme punktiga 13. kohta, kuid suuremal osal meeskondadest on oma kaheksanda vooru kohtumine veel pidamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles