Eesti võitis Hong Kongi ja jõudis noorte Davis Cupil esikümnesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristofer ja Mattias Siimar
Kristofer ja Mattias Siimar Foto: tennis.ee

Eesti kindlustas San Luis Potosis (Mehhiko) jätkunud noorte tennise Davis Cupi koha esikümnes, kui alistas 9.-12. koha turniiril Hong Kongi 3:0.

Üksikmängudes võitis Kristofer Siimar Hong Kit Wongi 6:3, 7:5 ja Mattias Siimar Anthony Jackie Tangi 7:6, 6:2, kusjuures Mattias oli esimeses setis vastase pallingul taga 1:4. Maailma noorte edetabelis on Hong Kongi poisid enam-vähem sama kõrgel kui Mattias Siimar, ent Kristofer pidanuks rankingu alusel olema nõrgem. Seda hinnatavam on tema võit. Paarismängus alistasid vennad Siimarid Wongi ja Tangi 6:0, 6:3.

Eesti kohtub 9.-10. koha mängus Saksamaaga, keda Summer Cupi alagrupiturniiri finaalis võideti 2:1. Tookord pääsesid mõlemad finaalturniirile, kus Saksamaa sai 2. ja Eesti 3. koha.

Lisame ka Eesti varasemad mängud Davis Cupi alagrupiturniiril: Itaaliaga 1:2, Lõuna-Koreaga 0:3, Mehhikoga 2:1. Vähemalt ühe punkti olid seni toonud kõik meeskonna liikmed, kolmas number Martin Randpere võitis koos Kristofer Siimariga paarismängu Mehhiko vastu, kumbki Siimar oli varem võitnud ühe üksikmängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles