TTÜ alistas Superkarika poolfinaalis 0:2 kaotusseisust Tartu Bigbanki

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel selgitatakse Lätis tänavuse Schenker liiga Superkarika võitja, Eesti klubidest on võistlustulle Bigbank Tartu ja TTÜ, kes olid vastamisi poolfinaalis. 0:2 kaotusseisust suutis võidu võtta TTÜ. Avageimi võitis Tartu 27:25 ja teise 25:19. Siis aga TTÜ toibus ja võitis kaks järgmist geimi vastavalt 25:15 ja 25:18. Otsustavas geimis oli TTÜ parem 15:10.

Postimees tõi Eesti tippklubide mõõduvõtu otsepildis vaatajateni ja mäng on ka järelvaadatav.

Sarnaselt eelmisele aastale osalevad Superkarikal mõlema riigi meistrid ja karikavõitjad ning poolfinaalis lähevad vastamisi ühe riigi meeskonnad. Laupäevases esimeses poolfinaalis on algusega 17.00 vastamisi valitsev Läti meister RTU/Robežsardze ja karikavõitja VK Biolars/Jelgava.

Teises poolfinaalis, mida saab vaadata Postimehe vahendusel, kohtuvad kell 19.00 Eesti esindused - valitsev meister Bigbank Tartu ja mullune karikavõitja TTÜ. Kolmanda koha mäng peetakse pühapäeval kell 14.00 ja finaal algusega 16.00. Ka need otsustavad kohamängud toome otsepildis vaatajateni.

Eelmisel sügisel võitis Superkarika lätlaste Jelgava Biolars, kes alistas finaalis 3:1 Selver Tallinna. Eestit esindas mullu ka Pärnu VK, kes jäi poolfinaalis 0:3 alla just Selverile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles