Massa: kui minust saab meeskonna teine number, siis lõpetan võistlemise

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna piloot Felipe Massa on lükanud ümber väited, et ta on Fernando Alonso järel Ferrari võistkonna teine number.

Teatavasti pidi Massa pühapäeval toimunud Saksamaa GP-l Alonso endast mööda laskma ning nii teenis esikoha just Alonso, kirjutab The Guardian.

Sel nädalal on Massa taas tähelepanu keskpunktis, kuna nädala lõpus toimub Ungari GP. Teatavasti juhtus eelmisel aastal Ungaris Massaga raske õnnetus, mis lõpetas toona tema hooaja.

«Kui minust saab meeskonna kindel teine number, siis ma lõpetan võistlemise ja ma ei ole võistkonna teine number,» sõnas Massa. «Võitlen siin (Ungaris – toim.) kindlasti võidu eest.»

Samas küsiti Massa käest, et kuidas ta käitub järgmine kord, kui tema on võistluses esikohal ning Alonso on parasjagu tema järel teisel positisoonil. «Ma võidan,» vastas Massa lühidalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles