ManU sai napi võidu, Rooney’le punane

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ManU kapten Wayne Rooney (paremal) sai koos Rafaeliga tähistada küll kohtumise avavärava löömist, kuid punase kaardi tõttu pidi ta siiski enneaegselt väljakult lahkuma.
ManU kapten Wayne Rooney (paremal) sai koos Rafaeliga tähistada küll kohtumise avavärava löömist, kuid punase kaardi tõttu pidi ta siiski enneaegselt väljakult lahkuma. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis täna hooaja teise võidu Manchester United, kes alistas koduväljakul 2:1 West Ham Unitedi.

ManU asus kohtumist 5. minutil Wayne Rooney tabamusest juhtima ning 22. minutil suurendas Robin van Persie võõrustajate eduseisu. 37. minutil lõi Diafra Sakho küll ühe värava tagasi, kuid rohkem väravavõrk selles matšis enam ei sahisenud.

ManU lõpetas aga kohtumise kümnekesi, kuna 59. minutil teenis punase kaardi Rooney.

Kindla võidu sai tabeliliider Londoni Chelsea, kes alistas koduväljakul 3:0 Aston Villa. Värava said kirja nii Oscar, Diego Costa kui ka Willian. Costa jaoks oli see Premier League kaheksas värav.

Tiitlikaitsja Manchester City oli aga võõrsil 4:2 parem Hull City’st. ManCity poolel sai taas värava kirja ka Frank Lampard. Lisaks lõi kaks väravat Edin Džeko ja korra oli täpne veel Sergio Agüero.

Liverpool ja Everton tegid aga esimese koduväljakul 1:1 viigi. 65. minutil viis Steven Gerrard Liverpooli juhtima, kuid esimesel üleminutil tõi külalistele viigipunkti keskkaitsja Phil Jagielka võimas kauglöök.

Turniiritabelis hoiab Chelsea 16 punktiga esikohta, teine on Southampton 13ga, kolmas ManCity 11ga, neljas Swansea 10ga, viies Aston Villa 10ga ja kuues ühe kohtumise vähem pidanud Londoni Arsenal 9ga. ManU on 8 silmaga seitsmes, Liverpool 7ga 12. ja Everton 6ga 13.

Tänased kohtumised:

Liverpool – Everton 1:1

Londoni Chelsea – Aston Villa 3:0

Crystal Palace – Leicester City 2:0

Hull City – Manchester City 2:4

Manchester United – West Ham United 2:1

Southampton – QPR 2:1

Sunderland – Swansea City 0:0

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles