Oskar Nisu vahetab tööandjat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oskar Nisu.
Oskar Nisu. Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Käesoleva aasta U-23 vanusegrupi grupisõidu Eesti rattasõidumeister Oskar Nisu on sõlminud kokkuleppe VC Rouen 76 amatöörklubiga, kellest saab tema järgmine tööandja.

Sellel hooajal Prantsusmaal kaks võitu teeninud Nisu vahetab klubi, kuna VC Rouen 76 on jätnud eestlasele parema mulje. „Nende spordidirektor tundis minu vastu huvi ning klubi on jätnud mulle hea mulje, sõitjate ja spordidirektori töö paistab sujuvat,“ sõnas Eestis CFC rattaklubi esindav Nisu, vahendas rattaprofid.ee.

Käesolevat hooaega hindas Nisu rahuldavaks. «Tundsin, et olen eelmise aastaga võrreldes arenenud ning tulemused läksid paremaks, kuid oleksin soovinud rohkem end realiseerida just koondise sõitudel ning võistlustel Prantsusmaal,» lausus Nisu ning lisas, et järgmine hooaeg loodaks olla veelgi tugevam.

Esimese eestlasena asus VC Rouen 76 tippamatöör meeskonnas sõitma Alo Jakin 2012. a. hooajal ning alates sellest kevadest liitus klubiga ka Risto Raid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles