Kullamäe: mängupilt oli pettumus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Liis Treimann

Liepajas peetud Balti liiga karikaturniiri finaalis ei suutnud Tartu Rock oma ajaloo teist karikat koju tuua. Teist aastat järjest finaalis mänginud Rock jäi alla Liepaja/Triobetile 61:74

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul jäeti vastaste survega hätta. «Mängupilt oli täna ikka pettumus - võtsime valesid lahendusi vastu ka lihtsates olukordades, rääkimata surve all olekust. Nad surusid meid kõvasti ja jäime sellega hätta kogu mängu, rünnak jooksis umbe ja me ei leidnud häid käike. Tänane oli küll kehv mäng, aga kontrollmängudena saime kaks väga head päeva ja mängida vastastega, kes näitasid meie nõrgad kohad ära. Kui karikas on mängus, siis tahaks ikka võita, aga eks peame vaatama ka suuremat pilti,» oli Kullamäe nädalavahetuse mängudega siiski rahul.

Rocki eest kogusid nii Augustas Peciukevicius kui Joosep Toome võrdselt 13 punkti, leedukale veel lisaks viis korvisöötu. Karolis Petrukonise arvele jäi 10 punkti ja neli lauapalli. Tartlased tegid koguni 17 pallikaotust, millest 10 lõppesid Liepaja vaheltlõikega.

Liepaja/Triobeti parim oli 13 punkti ja nelja sööduga Mareks Jurevicius. Võrdselt 10 punkti said kirja Dwayne Johnson, Janis Antrops ja Edgars Zelionis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles