VTB Ühisliiga koduleht: Kalev on üllatusvõimeline meeskond

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo meeskond.
Kalev/Cramo meeskond. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli VTB Ühisliiga alustab juba sel reedel uut hooaega ning taas teeb sarjas kaasa valitsev Eesti meister BC Kalev/Cramo meeskond. Uue hooaja eel avaldati liiga kodulehel pikem ülevaade meeskondadest ja Kalev/Cramo kohta väideti, et Eesti klubi võib mitmeid vastaseid üllatada.

«Erinevalt oma Baltikumi vennast Riia VEFist suutis liigas osalev Eesti esindaja säilitada oma meeskonna peamised mängijad. Kuigi Kalevi uute mängijate värbamisaktsioon ei olnud liiga aktiivne, õnnestus neil siiski täita positsioonid, mis seni on peamiseid probleeme põhjustanud,» alustati Kalevi ülevaatega VTB kodulehel.

«Mitmete konkurentide nõrgenemise valguses peaks Kalevi senine stabiilsus neile hea võimaluse andma. Eesti meister on meie sarjas osaledes suutnud ennast tõestada üllatusvõimelise klubina,» seisis ülevaates.

Liiga kodulehe ennustuse kohaselt peaks Kalevi liidriks kerkima Frank Elegar ja suured lootused on pandud ka Cramo suvisele ostule Scott Machadole.

Lisaks vahendab VTB koduleht ka Kalevi presidendi Ivar Valdmaa sõnu, mille järgi loodab Eesti meisterklubi vältida viimase koha saavutamist. «Meie miinimumeesmärk: vältida viimast kohta. Maksimumeesmärk: jõuda play-offi. Proovime vastaseid üllatada,» rääkis Valdmaa, kelle sõnul minnakse ka liiga favoriitide vastu julgelt mängima.

Kalev avab Ühisliiga hooaja 9. oktoobril, kui mängitakse võõrsil Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles