Arsenali tabas järjekordne tagasilöök

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaron Ramsey.
Aaron Ramsey. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpalliklubi jääb mõneks ajaks ilma järjekordsest mängumehest, sest nädalavahetusel sai vigastada poolkaitsja Aaron Ramsey.

Ramsey sai vigastuse laupäevases liigamängus Tottenham Hotspuri vastu ja Arsenali esindajad kinnitasid ESPNile, et poolkaitsja peab tegema mängupausi. Arsenali peatreener Arsene Wenger oli juba varasemalt kinnitanud, et Ramsey jääb eemale sel kolmapäeval peetavast Meistrite liiga mängust Galatasarayga ja nädalavahetusel toimuvast liigamängust Chelseaga, aga tänase seisu valguses ootab mängumeest pikem paus, mille pikkust hetkel veel avalikustatud pole, kuid võib juhtuda, et Ramsey jääb kõrvale terveks oktoobrikuuks.

Lisaks Ramseyle said Tottenhami vastu vigastada ka Jack Wilshere ja Mikel Arteta, endiselt on vigastuspausil Mathieu Debuchy, Nacho Monreal ning Laurent Koscielny.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles