Premier League jalgpallur sattus hullumeelse seksiskandaali keskmesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curtis Davies (paremal).
Curtis Davies (paremal). Foto: SCANPIX

Inglismaal sattus Hull City jalgpallimeeskonna kaitsja Curtis Davies endalegi ootamatult seksiskandaali keskmesse, kuigi tal ei olnud asjaga midagi pistmist. Nimelt arvas üks sealsetest järjekordsetest glamuurimodellidest Jose Cunningham, et ta on viimased 18 kuud olnud suhtes just Daviesiga, kuid hiljem selgus hoopis teistsugune tõde.

Cunningham sai alles vahetult enne sünnitust aru, et teda oli tüssanud üks jalgpalluriga vägagi sarnane mees ning nüüd ei jäänud glamuurimodellil ka muud üle, kui tunnistada, et ta on lihtsalt naiivitar.

Lõppenud nädalavahetusel emaks aanud Cunningham rääkis varasemalt oma tuttavatele, et tal on salasuhe ühe Premier League tähtmängijaga ning nad saavad regulaarselt hotellides kokku. Sõbrad ei uskunud algusest peale Cunninghami juttu ning lõpuks sai modell ka ise aru, et teda on petetud.

«Tunnen end räpasena, pettetuna ning muserdatuna. Minuga on viimased 18 kuud manipuleerinud mees, kes väitis end olevat Premier League jalgpallur,» kurtis Cunningham Twitteris. «Ma ei näinud teda väga tihti ja seetõttu tal õnnestuski valetamist jätkata. Ma ei ole eriti tark.»

Davies ütles juhtunu kohta, et ta on lihtsalt pettunud, et tema nimi sellisesse skandaali üldse kisuti. Davies ja Cunningham ei ole omavahel kunagi kohtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles