Sergei Pareiko loodab Venemaal lepingu ühepoolselt lõpetada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko Nižni Novgorodi särgis.
Sergei Pareiko Nižni Novgorodi särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Sergei Pareiko pole Venemaa klubis Nižni Novgorod tänavu mänguaega saanud, kuna ta oli üks kümnest mängijast, kes keeldus augusti alguses oma lepingut muutmast ning kõrvaldati seejärel põhimeeskonna juurest.

«Ma näen ainult ühte lahendust praegu, et ühepoolselt katkestame lepingu ära ja otsida uus klubi. Praegune seis peatreenriga on lihtne - ta ei suhtle meiega ja me ei näe teda,» sõnas Pareiko Vikerraadiole, vahendab ERR Sport.

Pareiko sõnul saavad mõlemad osapooled aru, et 37-aastasena on teda kehtiva lepinguga müüa raske ning ainsaks väljapääsuks olekski lepingu lõpetamine.

Pareiko hakkas praegu koguma ka vajalikke dokumente ning pärast koondisemänge tahab ta minna klubisse tagasi ja lõpetada ühepoolselt leping ning saada Euroopa Jalgpalli Liidu UEFA poolne kinnitus, et ta saab talvel liituda mõne uue klubiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles