Jalgpallitäht võttis lisaks armuksele endale veel teisegi seadusliku abikaasa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cheick Tiote.
Cheick Tiote. Foto: SCANPIX

Inglismaal kütab kirgi Newcastle Unitedi jalgpallimeeskonna tähtmängija Cheick Tiote eraelu. 28-aastane poolkaitsja võttis endale hiljuti teise seadusliku naise, lisaks on tal ka armuke. Asja teeb koomiliseks aga asjaolu, et Tiote esimene abikaasa sai mehe teisest pulmast teada Facebooki kaudu. «Ta on moslem ja kahe abikaasa pidamises ei ole midagi tavatut,» teatas jalgpalluri agent Jean Musampa.

Elevandiluurannikult pärit Tiotel on esimese abikaasaga kaks last ning üks laps oma armukesega. Elevandiluuranniku ajakirjanduse teatel ei olnud Tiote esimesel abikaasal aimugi, et tema mees võtab endale veel teise ametliku naise. Ajakirjanduse teatel minestas Tiote esimene abikaasa Madah seda uudist Facebookist lugedes.

«Ta ei näe kahe naise pidamises mingit probleemi. Tema kultuuris on see täiesti tavapärane. Ta ei ole enda arvates teinud midagi valesti ja ta ei saa tekkinud probleemist aru,» rääkis jalgpallurile lähedal seisev isik The Sunile.

Väidetavalt jättis armuke Nkosiphile Mpofu nüüd aga nädalas 55 000 eurot teeniva jalgpalluri maha, kuna Tiote oli lubanud varasemalt just temaga abielluda.

Vaata fotosid Tiote naistest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles