Tiidrek Nurme: homoseksuaalsetest kalduvustest on võimalik vabaneda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiidrek Nurme (vasakul).
Tiidrek Nurme (vasakul). Foto: Liis Treimann

Eesti parim keskmaajooksja Tiidrek Nurme kirjutas oma blogis, et homoseksuaalsus on kõrvalekalle, millest on võimalik vabaneda.

«Mul on üks väga hea sõber, kes arvas, et ta on homoseksuaal. Olen talle kord kinnitanud, et see ei muuda minu suhtumist temasse, kuid ma usun, et Jumal võib ta sellest psüühilisest kõrvalkaldest vabastada. Oleme koos selle eest palvetanud ning viimaste uudiste põhjal on ta suhtes vastassoost inimesega,» kirjutas Nurme oma blogis.

«Teadmata põhjusel on Eesti riik koostöös lääneriikide ja mitmete organisatsioonidega oma kodanikele sisendamas arvamust, et homo on homo,» lisas Nurme. «Homoseksuaalsuse sidumine inimese muutumatu identiteediga on vale, seda kinnitavad arvukad näited, kus inimese seksuaalne orientatsioon muutub elu jooksul. Homo ei ole homo! Ta on inimene, kellel on homoseksuaalsed kalduvused, millest on võimalik vabaneda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles