Jäähokiliidu uus president: esimene eesmärk on süsteemi loomine, et toimuks areng

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Parras
Rauno Parras Foto: Kristjan Teedema

Tänasel Eesti Jäähokiliidu (EJHL) üldkoosolekul valiti alaliidu uueks juhiks Rauno Parras. Parrase kandidatuuri alaliidu juhi kohale toetasid ühehäälselt kõik üldkogul osalenud 11 EJHLi. Alaliidu senine juht Jaan Mölder jätkab juhatuse liikmena.

Parrase kõrval valis üldkogu EJHLi juhatusse veel Veiko Süvaoja. Varasemalt kuuluvad lisaks Möldrile hokiliidu juhatusse Vahur Glaase, Oleg Litvjakov, Urmas Kuusk ja Aivar Riisalu.

Värske EJHLi juht avaldas tunnustust oma eelkäijale Jaan Möldrile ja kinnitas, et tema peamiseks eesmärgiks on Eesti jäähoki üldine korrastamine ning edasiseks arenguks vajaliku süsteemi loomine.

«Tunnustan Jaan Möldrit, kes järjepidevuse tagamiseks jätkab juhatuse liikmena, tema poolt tehtud töö eest. Minu hinnangul on EJHL Möldri juhtimisel muutunud oma tegevustes konkreetsemaks ja läbipaistvamaks kui seda varasemalt oli. Läbiviidud muudatused loovad hea pinnase Eesti jäähoki edasiseks arendamiseks,» sõnas Parras.

«Plaanin Eesti Jäähokiliidu juhtimises rakendada kaasaegsete ettevõtete juhtimiskultuuri – iga kavandatava tegevuse puhul on vajalikud selged eesmärgid, konkreetsed tähtajad ja kindlad vastutajad. Minu esimene eesmärk on süsteemi loomine, et toimuks areng, suureneks EJHLi usaldusväärsus ja paraneks ala üldine maine,» lisas hokiliidu uus juht.

«Pean uues ametis väga kiiresti kohanema, sest juba laupäeval stardivad Eesti meistrivõistlused ning nende edukas läbiviimine on tänavuse hooaja üks peamisi prioriteete Tallinnas toimuvate U20 (7-13. detsember 2014) ja U18 (22-28. märts 2015) MM turniiride kõrval,» tõdes Parras.

Rauno Parras on endine jäähokimängija, kes kandis ründajana pikka aega Meistriliigas mängiva HC Panteri särki ja võitis 2004. aastal koos klubiga Eesti meistritiitli. Lisaks tegutseb Parras aastaid lennunduses, olles kuni 2006. aastani Scandinavian Airlines´i (SAS) ärikliendi müügijuht Baltimaades ning seejärel kuni 2013. aastani Estonian Airi juhatuse liige ja kommertsjuht. Hetkel töötab Parras Saksamaa lennundusettevõttes Lufthansa Consulting vanemkonsultandina.

Rauno Parras on abielus, kolme lapse isa ja teise põlve hokimängija, kuna ka tema oma isa Erich Parras on treenrina olnud jäähokiga lähedalt seotud.

Rauno Parrase pere on samuti sportlik – tema vanem poeg Kevin kuulub Eesti jäähokikoondisesse ja mängib hetkel Soome klubi TUTO A-noorte meeskonnas. Noorem poeg Jens Hubert mängib FC Flora süsteemis jalgpalli ning tütar Pärli Karmela tegeleb iluvõimlemisega klubis Piruett. Rauno Parrase abikaasa Heili Parras on õpetaja E.T.A. Tantsukoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles