Postimehe otsepilt: Viljandi võitis vooru keskses mängus Viimsit

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipalli Eesti meistrivõistlustel võitis vooru keskses mängus Viljandi 35:25 Viimsi meeskonda. Ott Varik viskas võitjate kasuks seitse väravat. Karl Roosna ja Kristo Järve lisasid kumbki kuus tabamust.

ENNE MÄNGU:

01.10. (kell 19.00) Viljandi Spordihoone: Viljandi HC – HC Viimsi

Viljandi alistas eelmises voorus võõrsil Aruküla 37:20 ning Viimsi oli samuti vastase väljakul 28:25 üle Kävalist.

Viljandi on tänavusest kahest esimesest vastasest jagu saanud keskmiselt 22 väravaga, kuid meeskonna peatreeneri Marko Koksi sõnul arenguruumi veel jätkub. «Mäng on rabe ja kaugel sellest, mida näha tahaks,» tunnistas Koks. «Teeme palju pallikaotuseid, aga vähemalt on pilt selge, kuhu edasi liikuda. Esimesed matšid on näidanud, et füüsis on meil hea, ent soovida jätab pallikäsitlus.»

Koks lisas, et kuna hooaeg on alles alguses, siis seekord Viimsi vastu mingit spetsiaalset ettevalmistust ei tehta. «Tähtis on teravuse loomine ning ladus koostöö,» luges Koks ette põhiteesid enne kohtumist oma viimaste aastate põhirivaaliga. «Võita tahaks ikka, et saada head emotsiooni juurde.»

Viimsi oli eelmises voorus uustulnuk Kävalist üle kolme väravaga. «Mehed arvasid, et küll see võit ikka ära tuleb ja hakkasid pingutama alles lõpu eel,» meenutas Viimsi juhendaja Ain Pinnonen. «Eks meilt oodati kahte punkti ja Viljandi vastu ongi seetõttu nüüd kergem, et võidukohustust pole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles