Montgomery, Raadik ja Makke koondisega Rootsi ei sõida

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Montgomery
Jaan Montgomery Foto: Liis Treimann

Meeste korvpallikoondis jätkab Euroopa meistrivõistluste B-divijoni mängudeks ettevalmistust Rootsis, kus peetakse kaks kontrollkohtumist Rootsi koondisega.

Teisipäeval 3. augustil on mängupaigaks Borås ning kolmapäeval 4. augustil mängitakse Norrköpingis.

Koondis sõidab Rootsi 13 mängijaga. Nendest mängudest jäävad kõrvale Jaan Montgomery, Rain Raadik ja Kristjan Makke. Koondise mänedžeri Keio Kuhi sõnul ei ole see veel lõplik valik ning Tšehhi sõiduks võidakse koosseisus teha muudatusi.

Neljapäeval naaseb koondis Eestisse ning juba 7. augustil sõidatakse Tšehhi, kus Decinis peetakse kaks kohtumist kohaliku koondisega.

Sealt siirdutakse Austria piiri äärde 3-päevasesse treeninglaagrisse ning 14. augustil on esimene Euroopa meistrivõistluste B-divisjoni mäng Viinis Austriaga.

Koondise ainus ametlik kodumäng on 17. augustil Luksemburgiga. Selle suve viimane mäng peetakse 22. augustil Hollandiga Almeres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles