Mercedese meeskond: meil ei valitse tiimis rahuaeg

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (keskel) ja Nico Rosberg (paremal) üksteisel kätt surumas.
Lewis Hamilton (keskel) ja Nico Rosberg (paremal) üksteisel kätt surumas. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja hooaeg hakkab lähenema oma kulminatsioonile ning kuigi meistritiitli eest võitlevad Mercedese meeskonna sõitjad Lewis Hamilton ning Nico Rosberg on viimasel ajal väitnud, et nad saavad taas hästi läbi, tunnistas meeskonna tegevdirektor Toto Wolff, et suurest sõprusest on asi kaugel.

«Ei ole vaja suurt rahulepingut, mida avalikkusele näidata,» rääkis Wolff olukorrast kahe kange sõitja vahel. «Kui sa oled 25 aastat harjunud võitlema, et võita sarja meistritiitel, siis ei saa keegi äkki nõuda, et su suurimast vaenlasest saaks su suurim semu,» andis Wolff mõista, et nii Hamilton kui Rosberg kavatsevad kindlasti tiitlit endale nõuda.

F1 sarja hooaja lõpuni on jäänud veel viis etappi. Hetkel on sarja liidriks 241 punktiga Hamilton, aga Rosberg jääb tiimikaaslasest maha vaid kolme punktiga. Kolmandal kohal on Red Bulli sõitja Daniel Ricciardo, kellel on koos 181 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles