Postimehe otsepilt: Valga alistas võõrsil Tapa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kolmanda vooru viimases kohtumises alistas uustulnuk Valga Käval võõrsil SK Tapa 27:22 (15:11).

Võitjate resultatiivseimad olid Meistriliiga suurim väravakütt Andris Celminš 12 ning Marten Mitt ja Veiko Luik 4 tabamusega. Kaotajate parimateks osutusid Sander Annula 6 ning Mihkel Koppelmann ja Rait Ageni 5 väravaga.

Kävali peatreener Andris Uibo: «Me suutsime oma taktika peale suruda, tempo all hoida ja rumalaid viskeid vältida. Celminš on meil kõvasti arenenud, aga täna klappis ka meeskonnatöö ning Hendrik Karlson tegutses mängujuhi kohal hästi.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Me kaotasime mängu, sest ei suutnud oma võimalusi ära kasutada. Meie visete protsent oli nõrk. Tegemist oli võrdsete vastastega, ent kukkusime oma eksami läbi. Me ei suutnud kiiresse minna, ega ka heal tasemel kaitset teha. Kui võrrelda tänavuse hooaja matše, siis see oli meie poolt kõige kehvem esitus. Valga oli meist mõistusega üle ning Celminši saime teisel poolajal külla personaalse kaitsega kinni, ent siis tekkisid mujal augud.»

Tabeliseis: 1. Viljandi HC 6 punkti (3-st mängust), 2. Põlva Serviti 6 (3), 3. HC Kehra 6 (3), 4. HC Viimsi/Tööriistamarket 4 (3), 5. Valga Käval 2 (3), 6. SK Tapa 0 (3), 7. Aruküla SK 0 (3), 8. Audentes 0 (3).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles