Eesti Olümpiakomitee tunnustas Eestimaa sportlikke perekondi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EOK president Neinar Seli.
EOK president Neinar Seli. Foto: Peeter Langovits

Eesti Olümpiakomitee (EOK) tunnustas kaheksandat korda Eestimaa sportlikumaid perekondi, kelle valisid välja kaheteistkümne maakonna spordiliidud.

EOK presidendi Neinar Seli sõnul on tähtis tunnustada ja esile tõsta perekonda kui traditsioonide ja väärtuste loojat, kandjat ja hoidjat. «Sport on midagi enamat kui füüsiline pingutus. Sport õpetab eesmärke seadma, nende nimel tööd tegema ning väärikalt võitma ja kaotama. Sport annab inimesele toimetulekuks vajalikud oskused ja väärtushinnangud. Jagades neid väärtusi lapsevanema, treeneri, spordiürituste korraldaja või entusiastliku harrastajana, aitavad need perekonnad kaasa tervema ja tugevama ühiskonna loomisele,» ütles Seli.

Eesti sportlikuma pere tunnustuse pälvisid Harjumaalt perekond Taal, Ida-Virumaalt perekonnad Kurs ja Orel, Järvamaalt perekond Jürgen, Jõgevamaalt perekond Võsaste, Läänemaalt perekond Raadla, Lääne-Virumaalt perekond Rooba, Põlvamaalt perekond Matto, Raplamaalt perekond Panker, Saaremaalt perekond Räim, Tartumaalt perekond Nöps, Valgamaalt perekond Kaart ja Võrumaalt perekond Prants.

Koostöös kaheteistkümne maakonna spordiliiduga valitud Eesti sportlikumad pered said koos tunnustusega EOKlt preemiaks reisi eeloleval nädalavahetusel toimuvale Tallinn International Horse Show’le koos ööbimisega hotellis L’Ermitage.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles