Flora alistas Infoneti, Tammeka võitis Tallinna Kalevit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliigas peeti täna 32. mänguvooru kaks kohtumist, milles said võidud FC Flora ja Tartu Tammeka.

Tallinnas peetud mängus läks Flora kohtumist Infoneti vastu juhtima juba viiendal mänguminutil, kui omavärava sai kirja Infoneti mängumees Vladimir Avilov. 65. mänguminutil viis Flora kahe väravaga juhtima Irakli Logua, aga vaid kaks minutit hiljem seisis Infoneti poolt vaadatuna tablool 1:2, sest võõrustajate poolt sai jala valgeks Kassim Aidara. Kohtumise lisaminutil lõi Logua aga oma teise tabamuse ning Flora sai 3:1 võidu.

Tartus toimunud kohtumises sai kohalik Tammeka 35. minutil Geir-Kristjan Suurpere tabamusest juhtima, aga 67. minutil tõi Lasha Omanidze tabloole 1:1 viigiseisu. Tammeka jaoks tõi kastanid tulest Kristjan Tiirik, kes lõi Tartule võidu taganud värava 79. minutil ning seisuga 2:1 kohtumine lõppeski.

Flora kerkis tänase võiduga tabeli ainuliidriks - neil on kirjas 73 punkti, samas kui Levadia jääb vaid punkti kaugusele ja Nõmme Kaljul on koos 69 silma. Koos Floraga esikohta jahtivad Levadia ja Kalju kohtuvad omavahel juba homme. Infonet on 54 punktiga viiendal tabelireal.

Tartu Tammeka kindlustas tänase võiduga sisuliselt liigasse püsimajäämise, sest neli vooru enne hooaja lõppu on Tammeka kaheksandal kohal ning tartlaste vahe lähima jälitaja Jõhvi Lokomotiviga on juba 10 punkti. Tallinna Kalev on liigas viimasel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles