Varrak videointervjuus: ju siis treeneri poolt valitud taktika toimis

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli meistriliiga algas gigantide heitlusega, kus Kalev/Cramo oli kodusaalis 68:57 üle Tartu Rockist. Võitjate peatreener Alar Varrak kiitis algviisikus alustanud Erik Keedust, kes sai Janar Taltsi katmisega suurepäraselt hakkama.

«Arvestades meie seisu suvel – võistkond hilja koos ja siis tulid need vigastused – tegime soliidse mängu ja see teeb küll rõõmu,» rääkis Varrak. Palju mänguaega teeninud Keeduse kiitmisega ei olnud peatreener kitsi. «Mulle Keedus meeldib ja ta sai oma ülesandega ideaalselt hakkama – Talts viskas vist esimesel veerandil kaks punkti. Ta (Keedus – toim) sai ülesandega väga hästi hakkama ja sealt ka suur mänguaeg. Ju siis treeneri poolt valitud taktika toimis.»

Vaata videost, mida arvas Varrak oma meeskonna üldisest esitusest ning mis tundega läheb Eesti meistermeeskond vastu tugevatele Venemaa klubidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles