Iga mees pole Neuer: Saksa tippklubi väravavaht tegi piinliku prohmaka

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernd Leno (vasakul) jäme viga kinkis Paderbornile lihtsa värava.
Bernd Leno (vasakul) jäme viga kinkis Paderbornile lihtsa värava. Foto: SCANPIX

Saksamaa kõrgliigas eelmisel hooajal neljanda koha saanud ja tänavugi samal tabelireal asuva Leverkuseni Bayeri väravavaht Bernd Leno sai viimases liigamängus Paderborni vastu hakkama piinliku eksimusega.

Saksamaa koondise ja Müncheni Bayerni esiväravavaht Manuel Neuer, kes armastab teha oma karistusalast pikki sööste keskväljale, on tõstatanud küsimuse, kas tänapäeva väravavaht peakski ehk kohati mängima kaitsja ehk libero rollis. Sama üritas laupäevases kohtumises Paderborniga tõestada Leno, kuid lõikas valusalt näppu - kaugele väravast välja tulnud puurilukk lõi pallist täiesti mööda ning lubas Süleyman Kocil selle seisuks 1:0 tühja võrku saata.

Leverkusen suutis kohtumisest siiski raskustega viigipunkti päästa - avapoolaja lõpus vastas Koci tabamusele Lars Bender ning ehkki 72. minutil kümnekesi jäänud Paderborn asus 87. minutil Moritz Stoppelkampi väravast uuesti juhtima, tegi Karim Bellarabi 90. minutil lõppseisuks 2:2

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles