Bengals ja Hunt said Patriotsilt masendavalt tappa

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: AFP/SCANPIX

Tõsiasi, et Margus Hundi koduklubi Cincinnati ei suuda üleriiklikus telekanalis parimal saateajal näidatavates mängudes mängida, sai taaskord kinnitust – New England Patriotsilt tuli võõrsil vastu võtta masendav kaotus 17:43.

Bengalsi kaitse oli hambutu. Patriots teenis rohkem punkte (43), kui kolm Bengalsi eelmist vastast kokku (33). Vastaste mängujuhti Tom Bradyt ei häiritud ning too sai rahulikult palli püüdjatele visata ning ka Patriotsi läbimurdjad liikusid mööda maad takistuseta kui kuldid rukkis.

Bengalsi ründajad ei suutnud samuti midagi korda saata – mängujuht Andy Dalton ja püüdjad eksisid lubamatult palju ning kolmel korral kaotati pall vastasele. Kaks touchdowni saadi siiski kirja, kui A.J. Green ja Mohamed Sanu palli väravaalas kinni püüdsid.

Kokku läbis Patriots 508, Bengals 320 jardi.

Hunt, keda häirib õlavigastus, viibis vähe platsil ning statistikat kirja ei saanud.

Siiski jätkab Bengals, kel on kolm võitu ja kaotus, AFC põhjadivisjoni liidrina. Baltimore Ravensi ja Pittsburgh Steelersi seis on 3-2, Cleveland Brownsil 2-2.

Järgmisel pühapäeval kohtub Bengals kodus Carolina Panthersiga.

Enne mängu:

Hunt maandus kaks nädalat tagasi, kui alistati Tennessee Titans, vastast platsilt välja tõugates kõhuli ning tema õlg sai viga. Trauma lõikust ei vajanud, mänguvaba nädal kulus ravimiseks, kuid õlga lõplikult korda pole saadud.

Kolmapäeval Hunt trenni ei teinud, neljapäeval ja reedel treenis kergelt. Ametlikult on tema nime taga märge «questionable», mis tähendab 50-protsendilist võimalust mängu sekkuda. Kas Hunt tuleb platsile või mitte, saab selgeks tunnike enne kohtumist.

Bengals on alustanud hooaega suurepäraselt, kolme võiduga. Patriots seevastu ei saa kuidagi mängu käima ning turniiritabelis on kirjas kaks võitu ja kaks kaotust.

Kohtumise selge soosik on tänu võimsale kaitsele Bengals. Samas pannakse proovile Bengalsi mängujuhi Andy Daltoni vaimujõud: ta pole seni suutnud üleameerikalistes telemängudes – lahing Patriotsiga on ainus, mis sel ajal toimub – edukalt tegutseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles