Käbin kiitis vastast ja Pärnu toetajaid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pärnu sai napi võidu TYCO Rapla üle.
KK Pärnu sai napi võidu TYCO Rapla üle. Foto: Ants Liigus

Pärnu spordihallis pidasid korvpalli eistriliiga raames põnevuskohtumise kohalike korvpallisõprade lemmik Korvpalliklubi Pärnu ning Rapla. Lõpusekunditeni põneva kohtumise võitis kodumeeskond napilt 77:75.

Kohtumise esimene veerandaeg möödus tasavägiselt ning kummalgi meeskonnal ei õnnestunud juhtohjasid enda valdusesse haarata ja pisikesele pausile mindi Pärnu 18:15 eduseisul. Teisel veerandil aga tabas pärnakaid mõõn. Ei suudetud enam leida head üksteise mõistmist ning Rapla oli esimese poolaja lõppedes ees 44:35.

Teisel poolajal hakkas Pärnu kodupubliku toel tasapisi kaotusseisu vähendama. Kolmandal veerandil juhtis veel siiski Rapla 63:56. Mida minut edasi, seda pingelisemaks ja huvitavamaks läks kohtumine viimasel veerandajal. Pärnul läksid hoogu Sandis Silavs ja Janis Vahter, kelle juhtimisel haaras kohtumeeskond liidripositsiooni. Sellega veel mäng aga tehtud ei olnud. Külalised leidsid endas uut jõudu tulla tagasi, kuid viimastel minutitel oli kindlam Pärnu, võites kohtumise 77:75.

«Tahtmine oli mängijatel hästi suur. Esimest kümnel minutil ei saanud meie üks liidritest Rannar Raap end käima ja ka teised olid  lihtsates olukordades ebakindlad. Tegime esimesel poolajal palju pallikaotusi ja vastased võtsid palju ründelauapalle ning lisaks ei suutnud me initsiatiivi haarata. Seevastu teisel poolajal võitsime mõlemad veerandid ja kokkuvõttes napilt ka mängu,» võttis Pärnu mänedžer Mait Käbin mängu kokku.

«Kiidaks vastast. Tulla võõrale väljakule ja esimeses mängus napilt kaotada, kes nii tahaks, aga austame neid. Oli kõva andmine ja võitja selgus alles lõpusekunditel. Kiidaks kindlasti ka Pärnu fännklubi, kes meid kannustas. Juba enne mängualgust oli tunda publiku toetust,» ei olnud võitjameeskonna mänedžer kiitustega kitsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles